Leisure Club Holland    Leisure_17-1.jpg

Lid worden van de Leisure Club Holland, waarom? Nou, misschien wel omdat je een Leisure 17, 20, 22, 23, 27 of 29 hebt en daar meer over wilt weten, kennismaken met mede- leisure eigenaren. Of gewoon voor de gezelligheid.

Lid worden kost 30,- euro per jaar, meer info en aanmelden kan hier:

http://www.leisureclubholland.nl/ (even naar beneden scrollen)

 

Wat krijg je voor die 30,- euro?

- 4x per jaar de Leisurekrant. Een blad vol met tips, verhalen over en   door Leisure eigenaren.

Leisurekrant_2015-3.jpg  Leisurekrant_2015-1-1.jpg Leisurekrant_2016-5.jpg

- En je kunt meedoen aan de evenementen. De Stertocht, altijd      tijdens het Hemelvaartweekend. Onderdeel hiervan is een  zeilwedstrijd, alle Leisure´s tegen elkaar, van Durgerdam naar  Hoorn. Met de dag er na de prijsuitreiking en barbeque. 

- De Leisureweek, een week op pad met andere Leisure´s, ieder jaar een ander gebied/bestemming. Deze week wordt altijd gehouden in de schoolvakantie periode, zodat kinderen ook mee kunnen. Erg gezellig!

- Het Voorjaars- en najaarsevenement. Het Voorjaarsevenement  wordt altijd gecombineerd met de Algemene Ledenvergadering, en  het Najaarsevenement is altijd een activiteit ergens in het land. 

 Ook erg gezellig, en iedere keer weer een goed moment om eens bij  te praten, ervaringen uit te wisselen met mede- leisure eigenaren.

We zijn er nog niet, want als je lid bent heb je ook toegang (na aanmelden/registreren) tot het forum van de club in Engeland, de Leisure Owners Association. 

Een actief forum, met een schat aan informatie. Een technische hoek met onder andere nieuwe ¨Owner-manuals¨ van de 17 en de 23, en nog veel meer! En je kunt hun magazine, ¨Saltings¨ hier ook downloaden. Zeer de moeite waard!

Dus, lid worden is best wel interessant als (nieuwe) Leisure eigenaar!